De vogels maken elkaar het hof in het Koningshof

Het koningshof in Overveen is een mooi bospark in een oud duingebied van nationaal park Kennemerduinen. Hier waren we gisteren. De wandeling was prachtig met hoge duinen en diepe dalen over smalle paden. Al op de parkeerplaats werden we begroet door mooi vogel gezang. Het is er de tijd voor. Nu in de lente doen de vogels hun uiterste best om een partner te vinden en dat doen ze door op hun mooist en luidst te zingen. Door de frisgroene blaadjes zagen we ook verschillende vogels waaronder het boomklevertje die rustig zijn voer bij elkaar aan het scharrelen was terwijl wij stonden toe te kijken. Mayon genoot van al het moois en was geïnteresseerd in de natuurfeitjes, maar nog liever maakte ze foto’s van al het moois wat de natuur te bieden heeft. en dat kan ze goed kijk maar naar het resultaat!1-17-4 hbi mayon 2