Het bos in met het onderwaterbos uit Sassenheim.

Het was feest bij de duikvereniging en dat werd gevierd! Ik mocht voor de vereniging een mooie natuurexcursie organiseren voor maar liefst 40 man-vrouw. Collega gidsen wilden mij hier graag bij helpen en gezamenlijk hebben we twee mooie routes uitgestippeld met voldoende bezienswaardigheden. Het was werkelijk een uitgelezen dag voor een natuur activiteit. De sportievelingen kwamen al helemaal op de fiets vanuit Sassenheim en omstreken en konden met gemak nog een duinwandeling aan. Alle groepen zagen de mooie keizersmantel. Verder trokken de bonte spechten nogal wat aandacht. De altijd aanwezige damherten lagen vandaag vanwege de warmte wat verscholen in de schaduw.

Met een heerlijk stuk appeltaart en een drankje was nog een nazitje op het terras van uitspanning de Oase. De gasten waren vol lof en hebben genoten van de excursie en voor de gidsen was het een erg plezierige excursie voor geïnteresseerde en gezellige gasten.

Keizersmantel