Natuurexcursie voor groepen

Ik geef op aanvraag natuurexcursies voor iedereen die geïnteresseerd is in de natuur. Gewoon fijn  wandelen terwijl er gezellig gepraat wordt, er ruimte is voor een goed gesprek of gewoon gezwegen en in rust genoten wordt.

Voor woon- of werkvoorziening, school, team, familie of vriendengroep en de natuurexcursies zijn geschikt voor alle leeftijden.
Plezier beleven aan de natuur staat altijd voorop en er valt ook het nodige te leren over de flora en fauna in de omliggende bos en duingebieden.   De informatie  wordt uiteraard aangeboden op een manier die bij de groep past en het maakt niet uit hoeveel kennis je hebt van de natuur zolang je er maar van wil genieten!
De kosten zijn 50 euro ( ex btw) per groep voor een excursie van 2 uur.
We spreken af bij een natuurgebied en de excursie duurt ongeveer ongeveer 2 uur.
( Begeleiders van mensen met een beperking gaan uiteraard gratis mee)

Tijdens de Natuurexcursie voor deelnemers met een verstandelijke beperking gaan we struinen in de natuur met als doel het beleven en genieten van de natuur en leren over de natuur. We maken hiervoor wandelingen in mooie natuurgebieden met bomen, bloemen, planten, dieren, vogels, spinnen, kikkers en noem maar op. Er zijn genoeg natuurgebieden dus ook als je vaker meegaat valt er genoeg te ontdekken. En ik neem allerlei zoekkaarten, fototoestellen en verrekijkers mee! De foto’s stuur ik later naar je toe.
De afstand die we wandelen is afhankelijk van wat je aankan.
In totaal ben je ongeveer 2,5 uur op pad.
De deelnemers worden thuis opgehaald en gebracht en hiervoor reken ik  27,50 euro per persoon

Tijdens de cursus en de excursie gaan we zoveel als mag en mogelijk is van de gebaande paden.
Voor mensen die minder mobiel zijn zoeken we de harde paden op.
Het is uiteraard mogelijk om  zelf een groep mensen op te geven. Ook voor een schooluitstapje is dit een erg leuke en leerzame activiteit. Eigenlijk is er heel veel mogelijk en denk ik graag met je mee.
Neem voor meer informatie gewoon even contact met mij op!

Dus:

De kosten voor een natuurexcursie zijn € 50,- per groep. ( 2 uur) en parkeer en entreekosten betaald iedereen zelf.
De  kosten voor een natuurexcursie voor kleine groepjes tot drie personen ( 2,5 uur) zijn € 27,50 per persoon en haal- en brengkosten en parkeerkosten zijn hierbij inbegrepen. Als er drie personen van 1 adres komen zijn de kosten 25 euro per persoon.

Voor een  excursie buiten de regio leiden- IJmuiden  reken ik per kilometer € 0,20 reiskostenvergoeding.1-P1180129