Dwalen door de duinen

Ik geef op aanvraag natuurexcursies voor iedereen die geïnteresseerd is in de natuur. Gewoon fijn  wandelen terwijl er gezellig gepraat wordt, er ruimte is voor een goed gesprek of gewoon gezwegen en in rust genoten wordt.

Voor woon- of werkvoorziening, school, team, familie of vriendengroep en de natuurexcursies zijn geschikt voor alle leeftijden.
Plezier beleven aan de natuur staat altijd voorop en er valt ook het nodige te leren over de flora en fauna in de omliggende bos en duingebieden.   De informatie  wordt uiteraard aangeboden op een manier die bij de groep past en het maakt niet uit hoeveel kennis je hebt van de natuur zolang je er maar van wil genieten!
De kosten voor een natuurexcursie zijn € 50,- per groep.  ( ex btw 1,5 uur ) en parkeer en entreekosten betaald iedereen zelf.

Tijdens de Natuurexcursie voor deelnemers met een verstandelijke beperking gaan we dwalen in de natuur met als doel het beleven en genieten van de natuur en leren over de natuur. We maken hiervoor wandelingen in mooie natuurgebieden met bomen, bloemen, planten, dieren, vogels, spinnen, kikkers en noem maar op. Er zijn genoeg natuurgebieden dus ook als je vaker meegaat valt er genoeg te ontdekken. En ik neem allerlei zoekkaarten, fototoestellen en verrekijkers mee! De foto’s stuur ik later naar je toe.
De afstand  is afhankelijk van wat je aankan.
In totaal ben je ongeveer 2,5 uur op pad.
De deelnemers worden thuis opgehaald en weer thuis gebracht

We dwalen zoveel als mag en mogelijk van de gebaande paden.
De  kosten voor een natuurexcursie voor kleine groepjes tot drie personen ( 2,5 uur) zijn € 27,50 per persoon en haal- en brengkosten en parkeerkosten zijn hierbij inbegrepen. Als er drie personen van 1 adres komen zijn de kosten € 22,50 euro per persoon.

Voor een  excursie buiten de regio leiden- IJmuiden  reken ik per kilometer € 0,20 reiskostenvergoeding.1-P1180129