Wildrijk en uitwaaien achter de kleiputten

De sneeuwklokjes staan er mooi bij in het Wildrijk, en mooi stukje bos met in het voorjaar een zee van bos hyacinten. het is de rit naar st. Maartenszee zeker waard. We hebben er lekker gewandeld en genoten van de bloemen en bloesem die fijn vroeg in bloei staan dit jaar.  We  vervolgde onze route naar de kleiputten van Harger met een overvloed aan wulpen en meeuwen en waar over een paar weken het broedseizoen voor de stern en meeuwen gaat beginnen. We komen er vaker en zagen tot onze blijdschap nu een prachtig nieuwe vogelhut staan. We konden de verrekijkers bijna niet stil houden vanwege de harde wind. Op een plankje lag zowaar een uilenbal van een bezoeker van afgelopen nacht. Dat was een leuke verrassing. Ondanks de storm zijn we toch nog even de dijk over gegaan voor een flinke strandwandeling waarbij de broekspijpen gezandstraald werden en we hebben een welverdiend opwarmertje gehaald in een strandtent.

1-Dropbox1