Burlen, bronst en bruine bladeren

1-collageAfgelopen week zijn er drie excursies geweest in de waterleidingduinen waar de hertenbronst nu volop bezig is. De 1e excursie zagen we wel heel veel herten en vooral mooie mannen die rustig onder een boom lagen. Veel activiteit was er nog niet. Gelukkig valt er veel meer te zien dan alleen herten, zo liep onze route ook langs de Aalscholver kolonie en troffen we een prachtige zonsondergang. De 2e excursie hebben we voornamelijk in de regen gelopen en genoten we van de geluiden. De geluiden van de herten en hindes kwamen van alle kanten en ook was het een prachtig gezicht om de herten te zien uitrekken en uitdagen. De 3e excursie hadden we van alles wat. Ook nu weer genoten met oog voor het andere natuurschoon, de kleurende oranje en bruine bladeren. En een stukje historie vertelt over het duingebied en zijn bewoners voor een geïnteresseerde groep mensen. En een zonsondergang met mooie wolkenluchten.Voor zover ik kon nagaan was iedereen dik tevreden. P1140992
1-17-10-13 burl