Naar de Heerenduinen met de dames en heren van de Regenboog

Met een heerlijk grote groep enthousiaste wandelaars van locatie de Regenboog van stichting Philadelphia zijn we gisteravond het Bos In gegaan. De mensen wonen aan de rand van de duinen, mooier kan het niet, we liepen dus zo de Heerenduinen in. Voor de meesten een onbekend stuk duinen en er viel heel wat te beleven in de natuur. We hebben veel verschillende soorten bomen gezien, sporen van dieren, een prachtig groot hert en over de planten en bomen viel ook veel te vertellen. Het is een mooi stukje duin, het meest noordelijk deel van de Kennemerduinen waar ook paarden en runderen lopen waarvan we helaas alleen maar de mesthopen zagen. Veel deelnemers wisten echt al veel over de natuur en gaan er regelmatig op uit, waardoor we leuke gesprekken kregen. Toen de zon achter de wolken en duinen verdween liepen we weer terug. ‘Een ontspannen wandeling’ zei een van de deelnemers. Nou dat was het zeker! regenboog-1-5