Kinderfeest en een kabouterdorp

Even out of the box. Ik mocht voor het verjaardagspartijtje van vriendinnetje Danine een natuur excursie uitvoeren. Op de parkeerplaats was duidelijk te horen dat het hier ging om een aantal  meisjes en een jongen van rond de 6 jaar. Met camera’s in hun handen gingen we op pad de duinen in en liepen al snel een kudde schapen en veel herten tegen het lijf. Dat was interessant. Maar nog veel interessanter waren de dierensporen. Met name de keutels van de konijnen, schapen, herten, en zelfs nog een verse keutel van een vos. Het goed verborgen kabouterdorp werd vereerd met een bezoek om een verdwaalde kabouter terug te brengen. Om de partygangers een beetje moe te maken was er aardig wat klimwerk in de route en we hebben het hoogste duin beklommen. Onderweg was ook nog voldoende oog  voor de besjes, de zaden, de paddenstoelen en de mooie herfstkleuren. Na twee uur struinen, vragen, vertellen en foto’s maken namen we afscheid van elkaar. De moeder van de jarige had vast geen kind meer aan ze 😉

partijtje Danine