Herfstkleuren, sporen en een Eekhoorn in Woestduin.

Al binnen een kwartier zagen we een Eekhoorn! De derde cursusdag van Mayon begon dus goed. Wederom hadden prachtig weer. De bladeren aan de bomen op het landgoed Woestduin kleurden goud in de zon en de eekhoorn klom van de ene boom naar de andere. We keken hem na tot we hem echt niet meer zagen. De beukenlanen lagen er fotogeniek bij waar we allebei dankbaar gebruik van maakten. Mayon had vandaag haar statief meegenomen voor nog mooiere foto’s. De paddenstoelen hebben hun beste tijd gehad te oordelen aan hun verwelkte uiterlijk. Wel zagen we tussen de bladeren een paar mooie koraalzwammen en Rode kool zwammetje. We hebben gezocht naar sporen en zaden van planten. Gekeken naar de groene en verkleurde bladeren en gepraat over bladgroenkorrels. Mayon vond het gelukkig allemaal even interessant en zo was het weer een erg geslaagde dag!

Het bos in Mayon dag 3